Juve: „Távozás?” – CR a bajnoki ünneplés közben válaszolt!

Vágólapra másolva!
2019.04.20. 20:39
A napokban felvetődött az olasz sajtóban, hogy Cristiano Ronaldo nem tölti ki a szerződését a Juventusnál, sőt, az is benne van a pakliban, hogy már idén nyáron búcsút intene Torinónak a portugál klasszis. A „zebrák” hetese most a bajnoki ünneplés során reagált.

Mint arról beszámoltunk, a Juventus megszerezte története 35. bajnoki címét Olaszországban, miután hátrányból fordítva 2–1-re győzött a Fiorentina ellen, amivel az előnye behozhatatlanná vált a második Napoli előtt.a Juventus megszerezte története 35. bajnoki címét Olaszországban, miután hátrányból fordítva 2–1-re győzött a Fiorentina ellen, amivel az előnye behozhatatlanná vált a második Napoli előtt.

Az ünneplés során Fabrizio Romano, a Sky Sports és a The Guardian újságírója feltette a kérdést: mit tervez a következő idényre Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldónak feltették a kérdést, amire mindenki tudni akarta a választ (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldónak feltették a kérdést, amire mindenki tudni akarta a választ (Fotó: AFP)

Nemrég a Corriere della Sera ugyanis arról számolt be, hogy Ronaldót feldühítette a BL-kudarc, és már a nyáron búcsút inthet a Juventusnak.

A La Repubblica ilyen messzire nem ment azért, de szintén megjegyezte: valószínűtlen, hogy a portugál kitölti a 2022-ig szóló torinói szerződését.

„Távozás? A következő idényben is a Juventusnál fogok futballozni. Ez ezer százalék!” – zárta le a témát villámgyorsan Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik