Juve: Talán hiányzom Messinek, ő is jöhetne Olaszországba – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.10. 13:01
Cristiano Ronaldo lassan fél éve a Juventus játékosa, és a számok azt bizonyítják, a Real Madridtól érkező klasszis tökéletesen beilleszkedett Torinóban (15 bajnokin 10 gól és 6 gólpassz). A portugál támadóval most a La Gazzetta dello Sport készített hosszabb interjút, amelyben szóba került többek közt Lionel Messi, az Aranylabda és korábbi csapata is.

A szurkolók nem panaszkodhatnak Cristiano Ronaldo játékára, ahogy az a fenti statisztikákból is látszik, ráadásul a Juventusnak is nagyon megy, mióta a portugál megérkezett: a „zebrák” veretlenül vezetik a tabellát az olasz bajnokságban, ráadásul a Bajnokok Ligájában is csoportjuk élén várják az utolsó fordulót, és már biztosan bejutottak a legjobb 16 közé.

Sőt, olyan jól megy a Juvénak, hogy Olaszországban egyre gyakrabban hallani a kérdést: nem hiányzik CR-nek még egy kis kihívás? Mondjuk egy állandó ellenfél, akit Lionel Messinek hívnak…

Cristiano Ronaldónak nem hiányzik Messi (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldónak nem hiányzik Messi (Fotó: AFP)

„Talán inkább én hiányzom Messinek. Játszottam Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, míg ő egész pályafutása alatt csak a spanyoloknál futballozott. Talán neki nagyobb szüksége lenne rám. Örülnék, ha Messi Olaszországba jönne, és ő is elfogadná a kihívást. De ha ő boldog Barcelonában, azt is megértem” – mondta Ronaldo, aki többször kiemelte, ő ki tudott lépni a komfortzónájából, ezzel elég egyértelműen utalva arra, hogy Messi nem…

A portugál klasszis beszédes kedvében volt, és nemcsak Lionel Messinek szúrt oda finoman, hanem a Real Madridnak is.

Cristiano Ronaldo nem bánta meg, hogy Olaszországba igazolt (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo nem bánta meg, hogy Olaszországba igazolt (Fotó: AFP)

„A Juventus a legjobb csapat, amelyben valaha játszottam. Itt tényleg úgy érzem, hogy csapatban játszom. Itt nincs olyan, hogy egy játékos azt érezteti, jobb a többieknél. Itt mindenki szerény, ha Dybala vagy Mandzukic nem szerez gólt, akkor is boldogok tudnak maradni” – mondta a Juventus hetese, aki arra is válaszolt, mi lesz, ha összekerül jelenlegi együttese a Real Madriddal a BL-ben.

„Ami a múltban történt, azzal nem foglalkozom. A Juventus játékosa vagyok, és mindent megteszek ezért a csapatért, ezért a címerért. Ha a Real Madrid lesz az ellenfél, garantálom, mindent beleadok azon a meccsen!”



Természetesen nem maradhatott el az a kérdés sem, mi a véleménye arról, hogy Luka Modric nyerte meg az Aranylabdát.

„Megérdemeltem volna az Aranylabdát, a pályán mindent megtettem ezért, a számok nem hazudnak. Ez persze még nem a világ vége, elfogadom a döntést, és gratulálok Modricnak a győzelemhez. Csalódott vagyok, de az élet megy tovább, én pedig dolgozom tovább, hogy majd jövőre újra én állhassak ott a színpadon…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik