Juve: megegyeztek, 72 millióért érkezik a Barca középpályása!

Vágólapra másolva!
2020.06.29. 17:24
Arthur, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil középpályása a következő idényt már a Juventusban kezdi meg – számolt be az átigazolásról a katalánok hivatalos honlapja.

„Ami Arthur körül történik, abnormális. A klub nem tájékoztatott arról, hogy eligazolna!” – mondta néhány napja a Barcelona vezetőedzője, Quique Setién. „Ami Arthur körül történik, abnormális. A klub nem tájékoztatott arról, hogy eligazolna!” – mondta néhány napja a Barcelona vezetőedzője, Quique Setién.

Ehhez képest hétfőn megérkezett a hivatalos bejelentés, a Juventus a Barcelonával és a futballistával is megállapodott!

Abnormális? Akkor is Torinóban kötött ki Arthur (Fotó: AFP)
Abnormális? Akkor is Torinóban kötött ki Arthur (Fotó: AFP)

A katalánok beszámolója szerint a futballista a 2019–2020-as idényt még befejezi Spanyolországban, utána utazik csak Torinóba.

A klubok most az átigazolási díjat sem titkolták el: 72 millió eurót fizet azonnal a Juventus, illetve bónuszokkal 82 millió euróra nőhet a 23 éves középpályás végleges átigazolási díja.

Arthur az idényben 28 tétmeccsen lépett pályára a Barcelonában, ezalatt négy gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki.

FRISSÍTÉS: Azóta már az utód is meglett, a Barcelona 60 millió euróért szerződtette a Juventus középpályását, Miralem Pjanicot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik