Juve: Higuaín átesett az orvosin, négy évre érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.23. 14:39
null
Lehet, hogy a szurkolók már nem láthatják többet Napoli-mezben Gonzalo Higuaínt (Fotó: AFP)
A Sky Sports Italia értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli támadója, Gonzalo Higuaín átesett az orvosi vizsgálatokon, és hamarosan négy évre szóló szerződést köt a Juventusszal. Az argentin válogatott labdarúgó 94 millió euróért válthat klubot, a Juve két év alatt fizeti ki az összeget.

 

A 28 esztendős csatár pénteken Madridban vett részt az orvosi vizsgálatokon, a La Moraleja kórházban tett látogatásáról nyilvánosságra került egy dokumentum is.

 



 

A Sky Sports Italia úgy tudja, Higuaín négy évre, 2020-ig ír alá a Juventushoz, amelynél éves szinten 7.5 millió eurót kereshet. A Serie A címvédője a hírek szerint két év alatt fizeti ki a 94 millió eurós kivásárlási árat az argentin futballistáért, aki már házat is bérelt magának Torinóban.

HIGUAÍN ELADÁSÁRA FELKÉSZÜLTEK A NAPOLI SZURKOLÓI


 

A Napoli első számú kiszemeltje Mauro Icardi volt Higuaín pótlására, de az Inter 55 millió eurót kér csatáráért, amit a nápolyi klubvezetők sokallnak. A második számú kiszemelt a Milan kolumbiai támadója, Carlos Bacca, akiért a Milan 30 millió eurót szeretne kapni. A Napoli első ajánlata 20 millióról, valamint Omar El Kadduri játékjogáról szólt, de ezt a milánóiak visszautasították.

Higuaín eladása után a Napolinak minden bizonnyal már nem esik nehezére megemelni a tétet, és kifizetni a 30 milliót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik