Juve: Az emberek rám fogják a fegyvert, és várnak… – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 17:55
null
„A Juventusnál tökéletesen beilleszkedtem, ők is látták, hogy nem vagyok csaló” (Fotó: AFP)
Hosszabb interjút adott a spanyol El País című lapnak első torinói évéről a Juventus futballistája, Cristiano Ronaldo. A teljes beszélgetés még nem került nyilvánosság elé, ám érdekes részleteket már olvashatunk a riportból.


„Az első, amit teszek egy új csapatnál, az az, hogy önmagam vagyok, senki más. A munkamorálom mindig ugyanaz. Alázatosnak kell maradni, és emlékezni arra, hogy nem tudhatunk mindig mindent. Ha elég ügyes vagy, rájössz, mik azok az apróságok, amik fejleszthetnek sportolóként. A Juventusnál tökéletesen beilleszkedtem, ők is látták, hogy nem vagyok csaló.”

„Csak futballról és hétköznapi dolgokról beszélgettünk azokban az öltözőkben, amelyekben megfordultam – se többről, se kevesebbről.”

Ezt követően megkérdezték Ronaldót, szívesen lenne-e edző, miután visszavonult.

“Miért ne?”
– reagált a portugál.

CR az interjú második részében a madridi éveiről is beszélt.

„Mindenki kedves volt velem Spanyolországban. Az adóproblémáimtól függetlenül – amiket nem tudok elrejteni vagy elfelejteni – emelt fővel járhatok, az életem nyitott könyv. A madridi szurkolók imádnak engem. Tudják, hogy rengeteget adtam a Realnak, és amikor az utcán meglátnak, azt mondják: »Gyere vissza, Cris, itt mindig otthon leszel.« Szeretem ezt hallani.”

A 34 éves játékos végül elmondta, hogy a pénz nem minden a legnagyobb sztároknak sem.

„A kritikusok azt gondolják, olyan ember vagyok, akinek sosem lehet problémája vagy aggodalma, és sosem lehet szomorú. Az emberek azt hiszik, ha van pénzed, az azt jelenti, hogy nem lehet semmilyen gondod. »Hogy lehet Cristiano szomorú, ha olyan sok pénze van?« Tudom, hogy az emberek mindig rám fogják a fegyvert, és arra várnak, hogy kihagyjak egy tizenegyest, vagy elrontsak valamit egy kulcsfontosságú meccsen. De ez az élet része, felkészültnek kell lennem, ahogy már évek óta felkészült vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik