Juve: a sportigazgató elárulta, valóban tárgyalnak a Barcával

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 22:20
null
Miralem Pjanic megszerzése már évek óta foglalkoztatja az FC Barcelona vezetőit (Fotó: AFP)
Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a torinói labdarúgóklub tárgyalásokat folytat az FC Barcelonával Miralem Pjanic és Arthur Melo elcserélése ügyében. Az olasz egyesület elöljárója a Gianluigi Buffonnal, Giorgio Chiellinivel és Paulo Dybalával zajló szerződéshosszabbítási tárgyalásokra is kitért.

 

A spanyol és az olasz sportsajtó az elmúlt napokban rendszeresen foglalkozott azzal, hogy az FC Barcelona szeretné elcserélni 23 éves brazil középpályását, Arthurt a Juventus 30 esztendős bosnyák karmesterére, Miralem Pjanicra, de hivatalos forrásból eddig senki sem erősítette meg a tárgyalások tényét. Fabio Paratici, a torinói klub sportigazgatója a Sky Italiának elmondta, hol tart jelenleg az ügy.

„Beszélgetünk a Barcával, ahogy több más európai topklubbal is, mert rendkívüli nyár elé nézünk – utalt Paratici arra, hogy a klubok a koronavírus-járvány okozta bevételkiesés miatt minden bizonnyal kevesebb pénzből gazdálkodhatnak a piacon ezen a nyáron. – Új ötletekre, csereügyletekre és más újdonságokra is gondolnunk kell a következő átigazolási időszakban.”

A két klub közti megbeszéléseken aligha lendít, hogy Arthur a múlt héten kijelentette, mindenképpen Barcelonában akar maradni. A katalán klub a kiszivárgott hírek alapján nem feltétlenül szeretné ezt, Pjanicra pedig – az AS beszámolója szerint – 2016-ban már Luis Enriquének is fájt a foga.

Paratici a Juventus több vezéregyénisége, Buffon, Chiellini és Dybala jövőjéről is beszélt.

„Buffon és Chiellini szerződéshosszabbítási tárgyalása a végső szakaszban jár, és Dybalával is egyeztetünk. Azon dolgozunk, hogy az ő megállapodását is megtoldjuk, szeretnénk még évekig a Juventusban tudni őt” – mondta a torinói klub sportigazgatója, hozzátéve, hogy a koronavírus-járvány a szerződéshosszabbításokkal kapcsolatos megbeszéléseket sem segítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik