HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.11 06:36 Frissítve: 2018.07.11 08:41

Juve: „A legjobb döntés”; „Ez egy különleges nap” – CR-reakciók

Kedden a Real Madrid a hivatalos oldalán bejelentette: Cristiano Ronaldo négy évre aláírt a Juventushoz. Nem sokkal később a torinói klub is megerősítette az átigazolás tényét. A portugál csillag váltása természetesen azonnali reakcióhullámot váltott ki a közösségi médiában – korábbi és új csapattársai különösen aktívak voltak.

HIRDETÉS
Cristiano Ronaldo új fejezetet nyitott a karrierjében (Fotó: AFP)

 

Korábbi csapattársával, Sami Khedirával a „zebráknál” is együtt játszhat majd:
„Üdv Torinóban, Cristiano! Madridban is jól éreztük magunkat együtt, alig várom, hogy újra munkához lássunk! Ez egy különleges nap a Juventusnak!”

Sami Khedira on Twitter

Benvenuto a Torino, Cristiano We had a great time together in Madrid, I can't wait to get back to work with you! Today is a special day for @juventusfc! #FinoAllaFine #ForzaJuve #SK6 @cristiano

A Juve brazilja, Douglas Costa sem maradt ki a sorból

Douglas Costa on Twitter

Bem vindo a @juventusfc @Cristiano !!!

A „zebrák” argentin titánja, Paulo Dybala az elmúlt szezonban a Juventus–Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzésen készített fotóval üdvözölte a portugált.

Paulo Dybala on Twitter

Bienvenido @Cristiano ! Benvenuto! Bem-vindo! #CristianoRonaldo #cr7 #juventus #cr7juve #FinoAllaFine


A Juventus ikonja, Alessandro Del Piero szerint CR a legjobb döntést hozta

Alessandro Del Piero on Twitter

La scelta migliore. Benvenuto #CR7 #ADP10 @juventusfc @Cristiano


A korábbi csapattársak közül Sergio Ramos szinte egyből reagált.
„Cristiano, a góljaid, a számaid, és minden, amit együtt nyertünk, önmagáért beszél. Különleges helyet vívtál ki magadnak a Real Madrid történetében. Madridistaként mindig emlékezni fogunk rád. Élmény volt melletted játszani. Nagy ölelés, és sok szerencsét!" Sergio Ramos on Twitter

@Cristiano, your goals, your numbers and everything we've won together speak for themselves. You have earned a special place in the history of @RealMadrid. As Madridistas we'll remember you always. It's been a pleasure to play alongside you, bicho. Big hig and good luck!

Toni Kroos CR-t legendának hívta, s úgy véli, a portugál kulcsfontosságú volt az elmúlt években elhódított trófeák megnyeréséhez. Kiemelte, hogy élmény volt vele játszani, majd minden jót kívánt neki.

Toni Kroos on Twitter

Crucial for the trophies we won in the past years! A true champion. It was a pleasure playing with you! All the best, legend. @Cristiano

Marco Asensio számára élményt jelentett együtt játszani Ronaldóval: kiemeli, hogy minden értelemben példaként járt elöl, majd sok sikert kívánt neki.

Marco Asensio on Twitter

Ha sido un placer jugar a tu lado, has sido un ejemplo en todos los sentidos. Te deseo mucha suerte en tu nueva etapa @Cristiano

Gareth Bale szintén sok szerencsét kíván CR-nek, s kiemelte, hogy a portugál elképesztő játékos és nagyszerű ember.

Gareth Bale on Twitter

An incredible player and a top guy! It has been a pleasure to play alongside you for the last 5 years. Good luck for the future my friend


HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS