Játékossors: menedzsere szerint Buffon biztosan folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 09:08
null
Buffon búcsút intett Párizsnak (Fotó: AFP)
A 41 éves Gianluigi Buffon 17 év után tavaly nyáron hagyta el a Juventust, s a francia PSG-vel kötött egy évre szóló megállapodást, majd a párizsiakkal megnyerte a bajnokságot a mögöttünk hagyott idényben. Szerdán aztán a klub hivatalos honlapján megjelent: a 2006-ban az olasz válogatottal világbajnoki címet szerző kapus nem hosszabbítja meg szerződését. A menedzsere pedig szerda este kijelentette: biztosan folytatja a pályafutását, mert több olasz csapat is érdeklődik iránta.

 

Gianluigi Buffon ügynöke, Silvano Martina a cittaceleste.it kérdéseire válaszolva elárulta, ügyfelének esze ágában sincs visszavonulni, tovább szeretné folytatni pályafutását, és a menedzser értesülései szerint több olasz csapat is szívesen látná a keretében.

„Giginek nem áll szándékában visszavonulni, és befejezni a pályafutását, folytatni szeretné. Szerdán találkozott a PSG vezetőivel, és az a döntés született, hogy a különválás a legjobb megoldás. Ügyfelem most két nap türelmet kér, pihenni szeretne, és a családjával tölteni kis időt” – idézte Martinát a lap.

A menedzser azt is elárulta, hogy mely klubok lehetnek azok, amelyeknél a veteránt láthatjuk a jövőben.

„Túl a nyilvánvalón, ami a Juventust jelentené, szülővárosának csapata, a Carrarese mellett az élvonalból a Lazio és a Genoa áll még közel Gigi szívéhez, szóval lehet, hogy ezek közül valamelyik csapat lesz a következő állomáshelye” – jelentette ki Martina.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik