Internazionale: az Ajax és a Real Madrid is érdeklődik Chivu után

Vágólapra másolva!
2011.12.26. 16:37
Címkék
A holland Ajax és a spanyol Real Madrid is érdeklődik az olasz Internazionale román válogatott labdarúgója, Christian Chivu iránt. Ezt az amszterdamiak szakvezetője, Frank de Boer árulta el a Gazzetta dello Sportnak.

„Tudjuk, hogy a Real Madrid szintén szerződtetné őt, de reméljük, hogy visszatér egykori klubjába” – utalt a futballistára Frank de Boer.Frank de Boer.

Chivu még peremembernek sem számít Claudio Ranieri csapatában, ellenben José Mourinho keze alatt korábban kulcsember volt a milánóiaknál. A portugál tréner Madridban is szívesen együtt dolgozna a 31 éves, rutinos játékossal, aki a védelemben több poszton is bevethető. De leginkább középen, ahol sérülések miatt a Real az elmúlt mérkőzéseken nem tudott állandó párosokat kiállítani.

Chivu milánói mellőzöttsége mellett még a téli távozásának valószínűségét erősíti, hogy a nyáron lejár a szerződése, így az Internek ez az utolsó esélye, hogy pénzt kapjon érte. A román védő 1999-től négy szezonon át erősítette az Ajaxot, az Interhez pedig négy római idényt követően 2007-ben igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik