Inter: Zanetti Césarnak köszöni a sikert, és finoman beszólt Ranierinek

Vágólapra másolva!
2012.03.05. 09:14
Címkék
Javier Zanetti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter csapatkapitánya a Catania ellen 2–2-es döntetlen után elmondta, Júlio César rázta fel a kétgólos hátrányba kerülő csapatot a szünetben, és az argentin játékos finoman beszólt Claudio Ranieri vezetőedzőnek.

„A jelenlegi helyzetünket figyelembe nagy tettet hajtottunk végre. Nem volt könnyű, miután a Catania két gyors góllal nehéz helyzetbe hozott minket. A szünetben Júlio César tartott beszédet a csapatnak az öltözőben, és gratulálnom kell neki ehhez. Sikerült erőt gyűjtenünk a visszavágáshoz. Mindannyian tudjuk, hogy ez a helyzet nem jó, és szeretnénk újra pontokat gyűjteni” – nyilatkozta Zanetti.

A második félidőben Claudio Ranieri Andrea Polit küldte pályára Esteban Cambiasso helyett, és a szurkolók éles füttyel „köszönték meg” az argentin játékos teljesítményét, aki a könnyeivel küszködött az eset miatt.

„Az edzőt kellene megkérdezniük, hogy jó döntés volt-e lecserélni egy olyan játékost, aki már annyi mindent nyert a csapattal. Ha Ranieri hoz egy döntést, annak biztosan oka van. Nyilvánvalóan mindenkinek lehetnek nehéz pillanatai, de nem hiszem, hogy mi, a csapat »öregjei« vagyunk a felelősek” – mondta a csapatkapitány.

Sokat sejtet, hogy az edzőit a legritkább esetben kritizáló Zanetti ezúttal finoman odamondott Ranierinek. A sajtó már hetek óta az olasz szakember várható menesztéséről cikkez, és könnyen lehet, hogy most jött el ez a pillanat – főleg ha már a csapatkapitány sem áll ki mellette.

„Nem futok el, amikor nehézségekbe ütközöm. Kétéves szerződésem van, remélem, hogy maradhatok. A legfontosabb az Inter. Csak a munkára összpontosítok. Ez nem egy egyszerű eset, de hiszek benne” – jelezte Ranieri ismét, hogy nem fog lemondani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik