Inter: tovább ütik a vasat Dzsudzsák Balázs ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.04. 08:50
Dzsudzsák Balázs neve ismét felbukkant az Internazionale nyári erősítési terveinek elemzésekor, ezúttal a La Repubblica napilapban, méghozzá a patinás olasz labdarúgóklub tulajdonosa, Erick Thohir hétvégi interjúja nyomán.

A lap szerint az indonéz klubelnök, klubtulajdonos nem sajnálja majd a pénzt az erősítésre, amelynek középpontjában a támadóerő, azon belül is a szélsőjáték hatékonyabbá tétele áll majd.

A Repubblica úgy tudja, hogy az első számú kiszemelt a Dinamo Moszkvánál éppen a lejáró szerződése meghosszabbításáról tárgyaló Dzsudzsák Balázs, utána pedig a Hoffenheimet erősítő német játékos, a jelenlegi klubjával 2017 nyaráig érvényes megállapodással rendelkező Kevin Volland következik a sorban. A lap szerint az Inter egyiküket mindenképpen szerződtetni szeretné.

„Bár látok biztató jeleket, egyértelmű, hogy erősödnünk kell – mondta a lapnak a neveket nem említő Inter-vezetőedző, Roberto Mancini. – Az elnök elkötelezett és derűlátó, pontosan tudja, hogy erős csapatot építeni időbe telik, és a folyamat bizony nehezebb periódusokkal is járhat. Ő nem úgy áll hozzá, mint az olaszok többsége, akik szerint egyik napról a másikra is meg lehet nyerni a scudettót. A célunk nem lehet más, mint hogy belevágjunk egy olyan munkába, amely idővel lehetővé teszi a bajnoki cím elhódítását. Ezt mindenkiben tudatosítani kell.”

Az Inter több mint egy hónapja veretlen, de négy fordulóval a zárás előtt így is csupán a nyolcadik helyen áll az olasz bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik