Inter: nagy halat fognának – sztáredzők a kívánságlistán

Vágólapra másolva!
2017.05.12. 08:51
Egyre több vezetőedzőt boronálnak össze az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionaléval.

Mint ismert, a milánói együttes néhány napja menesztette Stefano Piolit, akinek helyét a szezon végéig a Primavera-csapatot irányító Stefano Vecchi vette át.a milánói együttes néhány napja menesztette Stefano Piolit, akinek helyét a szezon végéig a Primavera-csapatot irányító Stefano Vecchi vette át.

Az Internazionalénál mindeközben már lázasan folyik az edzőkeresés a soron következő, 2017–2018-as idényre, aminek apropóján egyre több trénert boronálnak össze a fekete-kékekkel. És nem „kis nevekről” van szó!

Korábban emlegették Diego Simeonét (Atlético Madrid), majd a kalapba most bekerült Antonio Conte (Chelsea), Luciano Spalletti (Roma), Luis Enrique (a kiírás végén távozik a Barcelonától) és Mauricio Pochettino (Tottenham) is. A Sky Sports Italia úgy tudja, az Inter vezetősége hajlandó busásan megfizetni az új edzőt – Pocchettinónak például a hírek szerint évi 10 millió eurót sem sajnálnának kipengetni, ez az összeg pedig a duplája annak, mint amit a Spursnél jelenleg keres a szakember.

Luis Enrique esetleges szerződtetése kapcsán az olaszok megemlítik, hogy a napokban sportigazgatónak kinevezett Walter Sabatini rendkívül jó kapcsolatot ápol a katalán edzővel, akivel rövid ideig dolgoztak is együtt a Románál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik