Inter: Moratti szerint unalmas nézni a Barca játékát

Vágólapra másolva!
2012.11.02. 16:08
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke a La Stampának adott nyilatkozatában elmondta, unalmas a spanyol bajnokságban jelenleg listavezető Barcelona játéka.

A katalánok már évek óta meghatározó szerepet töltenek be a világ labdarúgásában, ám a 67 esztendős üzletember úgy véli, labdabirtokláson alapuló játékuk Lionel Messi nélkül még unalmasabb lenne.

„A futball egyik legnagyobb erénye, hogy nem lehet tudni, mi lesz a mérkőzés vége. Ez az, amiért számomra unalmas a Barcelona játéka – vélekedett Moratti. – Messi nélkül még élvezhetetlenebb lenne a játékuk. Én a gyorsabb és a közvetlenebb futballt szeretem."

Az Inter elnöke Paul Pogbáról, a Juventus tehetségéről elmondta, figyelemmel kísérték a Manchester Unitedben nyújtott teljesítményét, ám abban állapodtak meg Sir Alex Ferguson menedzserrel, hogy nem közelítenek a játékos felé.

„Figyelemmel követtük őt. Nekem úgy tűnt, hogy jó futballista. Megállapodtunk a Manchester Uniteddel, hogy szerződése lejártáig nem kíséreljük meg leigazolni a játékost. Ez Ferguson kérése volt, így ezt tiszteletben tartottuk. Talán rossz döntést hoztunk, de mindenkit nem igazolhatunk le" – szögezte le Moratti.

Mint ismert, Pogba a nyáron szerződött a Juventusba, amelynek színeiben eddig hét mérkőzésen két gól fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik