Inter: Mindenkinek jobb, ha távozok - Sneijder a télen lépne

Vágólapra másolva!
2012.12.29. 14:37
Az Internazionale labdarúgócsapatának középpályása, Wesley Sneijder úgy nyilatkozott a holland sajtónak, hogy már a télen elhagyja a klubot. A játékos hónapok óta nem játszott, miután sérült volt, majd vitába került fizetését illetően a klubvezetőkkel.
„Világos, hogy mindenki számára az a legjobb, ha januárban távozok. Ha ez mégsem történik meg, akkor maradok, a szerződésem kétezer-tizenöt júniusáig él az Interrel” – nyilatkozta Sneijder a De Telegraaf című holland lapnak.

Sneijder iránt állítólag a Manchester United, a Tottenham Hotspur, a Manchester City, a PSG és az Anzsi is érdeklődik, sőt olasz lapinformációk szerint a Spurs már közel is áll a megegyezéshez az Interrel, ugyanakkor a napokban Andrea Stramaccioni, a fekete-kékek vezetőedzője is azt mondta, hogy újra számítana rá.

Sneijder nyilatkozatában azt is elmondta, hogy szívesen visszatérne a válogatottba. „Megtiszteltetés lenne ismét a címeres mezt viselni. Az elmúlt hónapok során folyamatosan kapcsolatban álltam Louis van Gaallal – ismerte el a középpályás, hogy szokott beszélgetni a kapitánnyal. – Olvastam, hogy néhány játékos próbálta lepasszolni a felelősséget az Eb után, olyanokat kiszivárogtatva, hogy feszültség volt az öltözőben. De nekem nem tűnt akkor úgy, hogy olyan rossz lenne az atmoszféra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik