Inter: Júlio César elhagyja a csapatot, a QPR-ben folytatja

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 13:01
null
Júlio César jelezte: távozik az Intertől (Fotó: Action Images)
Az Internazionale labdarúgócsapatának kapusa, Júlio César brazil újságíróknak megerősítette, hogy elhagyja a milánóiakat, és az angol Queens Park Rangersben folytatja pályafutását.

 

„Elhagyom az Intert, mindenkinek szeretném megköszönni ezt a csodálatos hét évet” – nyilatkozta a Rete Globónak a brazil kapus.

„Az Inter–Roma találkozó előtt még szeretnék ott lenni a pályán, hogy elbúcsúzhassak a szurkolóktól. Azért választottam a QPR-t, mert ott többet fogok játszani, mint az Interben, és a Premier League egy világszerte követett bajnokság” – indokolta döntését a kapus.

A játékos egy másik nyilatkozatában azt is elárulta, hogy valóban az olasz sajtó által megszellőztetett fizetéscsökkentés miatt távozik a milánóiaktól. „Az Inter szerette volna csökkenteni a fizetésemet, de nincs olyan játékos, aki ezt az én helyzetemben elfogadná” – mondta Júlio César.

„Nem vagyok álszent, nyíltan is beszélhetek erről. Mindkét fél számára nehéz döntés volt. Megszüntetem a szerződésemet az Interrel, de köszönettel tartozok Massimo Moratti elnöknek a csodálatos hét évért, ami alatt együtt dolgoztunk.”

Az Inter Pescara elleni, hétvégi Serie A-nyitányán (3–0) Luca Castellazzi védte a nerazzurri kapuját, míg hosszú távon az Udinesétől igazolt – jelenleg sérült – szlovén Samir Handanovic oldhatja meg Andrea Stramaccioni csapatának kapusgondjait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik