Gyász: 15 évesen elhunyt az Internazionale tehetsége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.21. 21:45
Az Internazionale labdarúgócsapatának hivatalos tájékoztatása szerint mindössze 15 évesen elhunyt a klub ificsapatának korábbi játékosa, Maicol Lentini.

Az olasz beszámolók szerint a fiatal tehetség 2017 januárjában volt kénytelen lemondani álmáról, hogy profi futballista legyen, és ott kellett hagynia az Inter ificsapatát.

Később az Inter szurkolói óriási molinóval üzentek Lentininek, valamint Mauro Icardi is viselt olyan csapatkapitányi karszalagot ekkor, amelyen az az üzenet szerepelt: „Ne add fel, Maicol!”

A fiatal futballista évek óta súlyos betegséggel küzdött, és bár rövid ideig úgy tűnt, javul az állapota, a család május 20-án arról tájékoztatta a klubot és a szurkolókat, Maicol elveszítette a harcot a betegséggel szemben, és mindössze 15 évesen elhunyt.

15 évesen elhunyt az Inter fiatal tehetsége
15 évesen elhunyt az Inter fiatal tehetsége

„Az Internazionalénál mindannyian osztozunk a család fájdalmában Maicol Lentini halála után. A tulajdonosok, a vezetők, a futballisták, a szurkolók és az ificsapatánál mindenki támogatásáról biztosította a hozzátartozókat ebben a nehéz időszakban” – olvasható az Inter közleménye.

A család kérésére arról nem ad ki semmilyen információt a klub, milyen betegséggel küzdött a fiatal futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik