Galliani: Ronaldinho januárban távozik

Vágólapra másolva!
2010.12.30. 19:39
null
Úgy tűnik, Ronaldinhót már nem láthatjuk többet<br /> Milan-mezben (Fotó: Action Images)
Adriano Galliani megerős&iacute;tette, hogy Ronaldinho janu&aacute;rban elhagyja a Milan labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;t.

„Megegyeztünk abban, hogy Ronaldinho januárban távozik a Milantól – nyilatkozta az olasz klub alelnöke, miután tárgyalt Roberto De Assisszal, aki a játékos bátyja és ügynöke is egyben. – Most már nem is kíván a csapattal edzeni, mivel már nem érzi úgy, hogy a terveink része lenne."

„Visszautazik Brazíliába, és eladjuk. Hogy kinek? Annak, aki a legtöbbet ajánlja érte" – tette hozzá Galliani.

A Milan hétfőn 8 millió euróban határozta meg aranylabdás játékosuk kivásárlási árát.

Ronaldinho 2008-ban 18.5 millió euróért érkezett a Barcelonától, és bár az előző szezonban talán csapata legjobbja volt, a mostani idényben nem sok lehetőséget kapott Massimiliano Allegri vezetőedzőtől.

Antonio Cassano szerződtetése után még inkább valószínűnek tűnt a távozása, bár Silvio Berlusconi akkor még azt nyilatkozta, hogy nem Ronaldinho helyére igazolták a Sampdoria problémás csatárát.

 

A REGGINA VISSZAKÜLDTE A GHÁNAI TEHETSÉGET 
 

A ghanasoccernet.com szerint a Reggina nem tart igényt a továbbiakban Dominic Adiyiah szolgálataira, így a fiatal ghánai csatár a tervezettnél fél évvel korábban visszatér a Milanhoz.

A Serie B-ben szereplő Reggina a nyáron az egész szezonra vette kölcsön Adiyiahot, aki azonban csak kétszer volt kezdő a déli csapatban, amelynek színeiben egy gólig jutott az őszi idényben.

A 21 éves csatár a 2009-es U20-as világbajnokságon robbant be a köztudatba, amikor is hazája válogatottját aranyéremhez segítette hozzá hét mérkőzésen szerzett nyolc góljával. Az egyiptomi tornán ő lett a legjobb játékos és a gólkirály is.

A két klub eddig nem erősítette meg a hírt, amely szerint a Reggina visszaküldte őt a Milanhoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik