Fiorentina: új kihívásra vágyik Jovetics, 30 millióért mehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 18:46
null
Jovetics (balra) és Ljajics a következő idényben már valószínűleg nem lesznek csapattársak (Fotó: Action Images)
A Fiorentina labdarúgócsapatának általános igazgatója megerősítette, hogy legértékesebb játékosuk, a montenegrói Sztevan Jovetics távozni szeretne a nyáron.
Jovetics menni szeretne, és nem is állnak az útjába, Adem Ljajiccsal viszont szerződést hosszabbítana a Fiorentina.

„Ljajics és Jovetics ügye teljesen különbözik egymástól – nyilatkozta Sandro Mencucci a klub részéről. – Jovetics új kihívásra vágyik, és mi megpróbálunk a kedvében járni, de ez csak akkor valósulhat meg, ha megfelelő ajánlatot kapunk érte.”

A Fiorentina legalább 30 millió eurót szeretne kapni Joveticsért, aki a Juventus, a Manchester City, a Chelsea és a Paris Saint-Germain kívánságlistáján is szerepel.

„Ljajiccsal azonban szeretnénk szerződést hosszabbítani, meglátjuk, hogyan alakulnak majd a tárgyalások – folytatta a lilák általános igazgatója, aki kitért a bajnokságban elért 4. helyükre is, amiből könnyen lehetett volna BL-selejtezőt érő dobogós helyezés is. – Nagyon örülünk ennek a helyezésnek, mivel a szezon előtt az Európa-liga-kvalifikáció volt a legmerészebb álmunk. Hetven ponttal lettünk negyedikek, amivel elégedettek lehetünk. Vincenzo Montella egy fiatal edző, aki már a Cataniával is szép eredményeket ért el, és bár még viszonylag tapasztalatlan, az ő irányításával szeretnénk megvalósítani fontos terveinket.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik