Fiorentina: Cuadrado döntött, menni akar; irány London?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 14:58
Angol beszámolók szerint a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon berobbanó Juan Cuadrado közölte a Fiorentina vezetőségével, hogy el akarja hagyni Olaszországot.

A vb óta szinte naponta hallani pletykákat a Fiorentinát 2012 óta erősítő kolumbiai szélsőről, ám a mai napig úgy tűnt, a közeljövőben nem lesz semmi az átigazolásából.a közeljövőben nem lesz semmi az átigazolásából.

„Esélytelen, hogy távozzon a Fiorentinától. A sajtó fújja fel ezeket a híreket, Juan nem foglalkozik a pletykákkal” – jelentette ki korábban a Fiorentina vezetőedzője, Vincenzo Montella.

A megbízható Sky Sports értesülései szerint azonban nem ilyen egyszerű a történet, ugyanis a kolumbiai hosszas gondolkodás után most kijelentette, el akarja hagyni Olaszországot. A britek szerint Cuadrado nem akart ilyen drasztikus lépéshez folyamodni, ám nem látott más megoldást, így kérvényezte, hogy a violák fogadják el a Chelsea ajánlatát.

A José Mourinho útmutatására vágyó villámléptű szélső így nagy valószínűséggel még a télen csapatot vált – már persze ha a klubok időben meg tudnak egyezni.

A Fiorentina nem enged, a támadó teljes kivásárlási árát – azaz 35 millió eurót – követeli, így a londoniaknak ennyit kell átutalni, ha „boldoggá akarják tenni” Cuadradót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik