Fiorentina: az Inter 20 milliót adna Szalahért, jogi lépések jöhetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 09:38
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Internazionale labdarúgócsapata húszmillió eurót kínál a Chelsea-nek, hogy kivásárolhassa szerződéséből az egyiptomi szélső Mohamed Szalahot.

Az üzlet kárvallottja a Fiorentina lenne, amelyben Szalah kölcsönjátékosként kiváló teljesítményt nyújtott. A firenzeiek egymillió euró letételével további egy évre meghosszabbítanák Szalah kölcsönjátékát – erre a szerződés alapján lehetőségük van –, ám a szélső nem hajlandó edzésbe állni, és állítja, vétójoga van kölcsönvételével kapcsolatban. Szalah ügynöke már közölte, a játékos mindenképpen elmegy a Fiorentinából, és másik olasz csapatnál folytatja.

A Chelsea igen kellemetlen helyzetbe kerülhet, mert az Inter ajánlata csábító ugyan, de a londoniak nem szeretnének jogi kötélhúzásba keveredni. Ha az egyiptomi futballista nem áll munkába a Fiorentinánál – a felkészülés július 17-én kezdődik –, abból szinte biztosan hosszú jogi procedúra lesz, amelynek végén akár el is tilthatják.

Szalah egyelőre nem hajlandó kommentálni a felfordulást, a Twitteren csak annyit írt, hogy nem minden médiainformáció hiteles, és tiszteli a Fiorentinát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik