Felkészülés: Novothny betalált a 3-0-ra nyerő Napoliban

Vágólapra másolva!
2012.07.23. 17:51
null
Novothny Soma (balra) megszerzi a Napoli harmadik gólját (Fotó: sscnapoli.it)
Címkék
Novothny Soma szerezte a Grosseto elleni felkészülési mérkőzésen 3–0-ra nyerő Napoli labdarúgócsapatának harmadik gólját. A csereként beállt magyar támadó szűk félórát kapott a bizonyításra.

A Napoli első csapatával készülő Novothny néhány napja a Bayern München elleni felkészülési meccsen csak a hajrában állt be, a Serie B legutóbbi idényét a 14. helyen záró Grosseto ellen viszont már a 63. percben pályára küldte Walter Mazzarri vezetőedző.

A nápolyiak ekkor már 2–0-ra vezettek Walter Gargano és Goran Pandev találatával, Novothny azonban új lendületet adott csapatának, és a 77. percben megszerezte első gólját a Napoli felnőttegyüttesében. Lorenzo Insigne szögletét követően Marek Hamsík játszotta meg a magyar tehetséget, aki fejjel talált be. A szlovák kiválóság nem sokkal később újabb gólpasszt adhatott volna Novothnynak, utóbbi azonban kevéssel lemaradt a beadásáról. Ettől függetlenül biztos szép emlék lesz számára ez a mérkőzés.

NOVOTNY GÓLJA 0:58-TÓL

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NAPOLI–GROSSETO 3–0 (2–0)
Napoli: Colombo (Rosati, a szünetben) – Grava (Cannavaro, 63.), Fernández (Celiento, 75.), Aronica (Britos, 75.), Bariti (Zúniga, 75.) – Gargano (Hamsík, 70.), Inler (Fornito, 25.), Behrami (Dzemaili, a szünetben), Vitale (Dossena, 70.) – Pandev (Insigne, a szünetben), E. Vargas (Novothny, 63.). Vezetőedző: Walter Mazzarri
Gólszerző: Gargano (15.), Pandev (45. – 11-esből), Novothny (77.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik