HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.05.07 16:37 Frissítve: 2015.03.29 03:49

„Féléves eltiltást a rasszista Tottinak”

Mario Balotelli, az Internazionale támadója a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Roma csapatkapitánya, Francesco Totti rasszista kifejezést használt rá. Totti korábban megemlítette, hogy tettének volt előzménye, mégpedig hogy Balotelli szidalmazta őt és Róma városát is, míg Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint ez esetben a „farkasok” támadója előre megfontoltan cselekedett, így féléves eltiltást érdemelne.

Francesco Totti utólag már megbánta tettét (Fotó: Action Images)
Francesco Totti utólag már megbánta a tettét (Fotó: Action Images)
Mint ismeretes, az Olasz Kupa döntőjének hajrájában Totti nagyon csúnyán, hátulról belerúgott a milánói csapat játékosába, amely után egyből piros lapot kapott.

Az Inter támadója a La Gazzetta dello Sportnak arról beszélt, hogy a Roma kapitánya „leni…rezte” őt, míg ügynöke, Mino Raiola féléves eltiltást sem tartana soknak.

Totti a nyilatkozatában azt mondta, hogy butaságot csinált, nem így kellett volna reagálnia, de azt is hozzátette, hogy nem volt előzmény nélküli a tette: a korábbi egymás elleni mérkőzésen Balotelli sértegette őt, valamint Róma városát is.

„Ha ezt mondta, az azt jelenti, hogy részéről ez egy előre megfontolt cselekedet volt – nyilatkozta Balotelli ügynöke. – Mario megesküdött nekem, hogy senkit sem szidalmazott. Csak annyit mondott, hogy elég a rugdosódásokból, ne legyen gyerekes és inkább focizzanak. A többit Totti tette hozzá. Úgy vélem, hogy a rasszista emberek tudatlanok.”

„Ha ez tényleg egy előre megfontolt terv volt, akkor féléves eltiltást kellene kapnia, nem csak pár Olasz Kupa-mérkőzést kihagynia” – tette hozzá Raiola, aki megemlítette, hogy Balotelli nem lepődött meg Totti magatartásán.

„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.

Hír még az Inter háza tájáról, hogy a térdszalaghúzódást szenvedő Iván Córdoba könnyen lehet, hogy kihagyja a Bajnokok Ligája május 22-i döntőjét, miután az első diagnózisok szerint 15-20 napot vesz igénybe a felépülése.

 TOTTI BELERÚGOTT BALOTELLIBE
 

 

2019.03.17 17:44:46

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Öt gólt hozott a Derby della Madonnina. A Milan későn kapcsolt, ez kevés volt a gyenge első félidő után.

2019.03.15 19:06:45

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Az olasz lapok azt írták róla, hogy amit ő művel a labdával, az már szinte boszorkányság vagy bűvészet.

2019.03.03 20:10:28

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Úgy tűnt, az első félidőben lerendezi a Juve, de a másodikban feltámadt a Napoli, és akár nyerhetett is volna.

2019.02.16 12:15:11

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az új Tottinak kikiáltott Nicolo Zaniolo nem nézi jó szemmel anyukája Instagramra feltöltött szelfijeit... – FOTÓK!

2019.02.06 17:33:53

Olasz labdarúgás FARKAS MÁTÉ

CR-mezekért sorban álló távol-keleti turisták, Kolarov-botrány és Sousa-pletyka – római vakáción.