Del Piero egy évvel hosszabbított a Juventusszal

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 19:07
null
Del Piero az új stadionban írt alá (Fotó: juventus.com)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus új, 2012 nyaráig szóló szerződést írt alá a klub rutinos támadójával, Alessandro Del Pieróval, amelyről a torinóiak hivatalos honlapja is beszámolt.

Már korábban sejteni lehetett, hogy Alessandro Del Pieróra a következő idényben is számítanak a Juventusnál, és az Öreg Hölgy vezetői egy évvel meghosszabbították a rutinos csatár szezon végén lejáró szerződését.

A 36 éves támadó az épülő Juventus Arenában írta alá 2012-ig szóló megállapodását, amelyben így ő is lőheti a gólokat a következő idényben.

Del Piero 1993 óta erősíti a torinói együttest, amelyben számos nagy sikert ért el: hét bajnoki címet szerzett a Serie A-ban (ebből kettőt elvettek a calciopoli miatt), Bajnokok Ligáját nyert az 1995–1996-os idényben, egy alkalommal elhódította az Olasz Kupát, négyszer nyert olasz Szuperkupát és egyszer európai Szuperkupát.

Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet szerző támadó számos rekordot is megdöntött a Juventusnál: többek között ő a klub valaha volt legeredményesebb gólszerzője a bajnokságban és a BL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik