Brescia: áll a bál, balul sikerült nyilatkozat Balotelliről

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.25. 21:14
null
Mario Balotelli furcsa kommentet kapott saját klubelnökétől (Fotó: AFP)
Saját klubjának elnöke nyilatkozott kellemetlenül Mario Balotelliről – ráadásul az olasz élvonalbeli Brescia első embere, Massimo Cellino igen érzékeny pontra tapintott rá.


Mint ismert, a balhés támadó nem olyan régen a bőrszíne miatt őt érő provokáció miatt levonult a pályáról a Verona elleni meccsen (később visszatért). Ráadásul az utóbbi időben többször is középpontba került ez a téma a sportvilágban, így különösen érthetetlen, miért mondta Cellino azt, amit mondott.

Balotellit ugyanis a múlt héten edzője, Fabio Grosso az öltözőbe küldte tréning közben. Emiatt az elnököt megkérdezték, mégis mi a baj a játékossal – Cellino mindössze ennyit reagált:

„Mit mondhatnék? Fekete, és azon van, hogy tisztára mossa magát.”

Mondani sem kell, az eset óriási felháborodást váltott ki Európa-szerte. Látva a reakciókat, a Brescia az elnököt védő közleményt adott ki, miszerint ez egy ártatlan, teljesen félreértett vicc volt, Cellino csak védeni szerette volna a 29 éves játékost.

 

Andrew Cesare on Twitter

I'm actually speechless. Brescia president Massimo Cellino asked what's wrong with Mario Balotelli: "What can I tell you? He's black and he is working on clearing himself" https://t.co/Krw7VxxRFr



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik