Bologna: Nagy Ádám csapata meg sem állt tíz gólig

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 19:17
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna felkészülési mérkőzésen 10–0-ra megverte alsóbb osztályú amatőr ellenfelét. Az élvonalbeli csapat friss szerzeménye, a magyar válogatott Nagy Ádám nem lépett pályára a találkozón.

A Bologna hivatalos honlapjának beszámolója szerint Roberto Donadoni vezetőedző 4–2–3–1-es hadrendben küldte pályára együttesét, amely a szünetben 4–0-ra vezetett. A kezdőcsapatban védekező középpályásként Lorenzo Crisetig és Szafir Taider kapott lehetőséget. Az amatőr játékosok alkotta Rappresentativa Sciliar nevű alakulat a második félidőben teljesen elkészült az erejével, az utolsó 20 percben öt gólt kapott.

A Bologna győzelméből Anthony Mounier három, Sergio Floccari két, míg Federico Di Francesco, Szafir Taider, Franco Brienza, Simone Verdi és Adam Masina egy-egy góllal vette ki a részét.

Nagy Ádám nem lépett pályára a svájci és az osztrák határhoz közeli Castelrottóban (németül: Kastelruth) rendezett mérkőzésen, de már megérkezett Olaszországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik