„Az Inter undorító játékot mutatott be”

Vágólapra másolva!
2010.10.30. 16:40
null
A Genoa elnöke Eto'ót (a földön) is „megtalálta” nyilatkozatában (Fotó: Action Images)
Bár az Inter 1–0-ra nyerni tudott péntek este a Genoa otthonában a Serie A 9. fordulójának nyitó mérkőzésén, a teljesítménye korántsem volt meggyőző. A genovaiak elnöke szerint a bajnoki címvédő egyenesen felháborító és sportszerűtlen játékot mutatott be.

 

„Az utolsó tizenöt perc hihetetlen volt – nyilatkozta Enrico Preziosi. – Kiborító volt látni, hogy egy csapat, amely a bajnoki címre pályázik, úgy játszik, mint egy kis vidéki gárda. Nem kellene ilyen taktikához folyamodniuk.”

„Fel vagyok háborodva az undorító viselkedésük miatt, a futballal abszolút nem törődtek. Még egy akkora bajnok, mint Samuel Eto’o is csinálta a műsort, pedig hozzá sem értek, ez rettentő sportszerűtlen. A Genoa viszont jó benyomást tett, nem érdemeltünk vereséget” – tette hozzá az elnök.

A Genoa vezetőedzője, Gian Piero Gasperini nem használt ilyen kemény szavakat, de az eredménnyel ő sem volt kibékülve.

„Sajnálom a szurkolóinkat és a játékosaimat. A játék képét nézve és azt, hogy mennyi helyzetünk volt, más eredményt érdemeltünk volna. Ha nem lenne ennyi sérültünk, nyilván több variációs lehetőségünk lett volna, de akik pályára léptek, jó munkát végeztek” – mondta csalódottan Gasperini.

A meccsen az Inter semmi különöset nem mutatott, de Sulley Muntari szerencsés lövésével – amelyet Eduardo csúnyán bevédett – így is begyűjtötte a három pontot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik