Átigazolások: a Juve már szabadulna CR-től – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.08.13. 12:37
null
A Juventus mindenképp megszabadulna Cristiano Ronaldótól? (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata a nyáron mindenképp eladná szuparsztárját, Cristiano Ronaldót.

 

A portugál elpasszolásával kapcsolatos híreket először Guillem Balagué spanyol sportújságíró szellőztette meg, aki azt is tudni véli, hogy a Juventus már az FC Barcelonának és a Real Madridnak is felajánlotta a 35 éves klasszist – Balagué elmondása szerint az „Öreg Hölgy” szándéka egyértelmű, CR eladásával spórolna a fizetéseken.

„Az ok, amiért Cristiano Ronaldót mostanság összeboronálták a PSG-vel, abból jött, hogy a párizsiak gondolkoznak a játékos megszerzésén – mondta el Balagué a BBC műsorában. – CR ügynöke, Jorge Mendes már megkapta az instrukciókat, az a feladata, hogy csapatot találjon Ronaldónak. Ezt észleltük az elmúlt hónapokban is, amikor cikkeztek arról is, hogy a Real Madridhoz visszatérhet.”

„A madridiaknál úgy reagáltak a felvetésre, hogy ki van zárva CR visszatérése! Volt tárgyalás MLS-klubbal is, mert a Juve mindenképpen megszabadulna a sztárral járó fizetéstől. Eléggé drasztikus a helyzet, az olaszok már mindenkinek felajánlották, még a Barcának is! De nem tudom, hogy meg tudnak-e szabadulni Cristiano Ronaldótól… Melyik klub lenne hajlandó ennyi pénzt kifizetni neki évente?”

CR 2018 nyarán 117 millió euróért szerződött a Real Madridtól a Juventushoz, melynek színeiben az érkezése óta összesen 89 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 65-ször volt eredményes, emellett kiosztott 18 gólpasszt is. Noha az olasz gigásszal kétszer is bajnokságot nyert, a Bajnokok Ligájában nem tudta meghozni a változást – a Juvét néhány nappal ezelőtt a Lyon búcsúztatta a sorozat nyolcaddöntőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik