Atalanta: banális hiba miatt hiúsult meg a középpályás kölcsönszerződése

Vágólapra másolva!
2018.01.27. 11:31
Egy fordítószoftver akadályozta meg, hogy Bryan Cabezas a szezon hátralévő részében Argentínában játszhasson kölcsönben. A kolumbiai középpályás így egyelőre kénytelen az Atalantánál maradni.  

Bryan Cabezas 2016 nyarán érkezett az Atalantához az argentin Independientétől, ám a 2017–2018-as szezonban a Panathinaikosznál játszott kölcsönben. A görög klub azonban pénzügyi gondjaira hivatkozva a tervezettnél hat hónappal korábban elengedte a játékost, akit az Atalanta ezután az Independientének szeretett volna kölcsönadni.Bryan Cabezas 2016 nyarán érkezett az Atalantához az argentin Independientétől, ám a 2017–2018-as szezonban a Panathinaikosznál játszott kölcsönben. A görög klub azonban pénzügyi gondjaira hivatkozva a tervezettnél hat hónappal korábban elengedte a játékost, akit az Atalanta ezután az Independientének szeretett volna kölcsönadni.

Ez azonban egyelőre annak ellenére sem valósulhat meg, hogy már a szerződést is megkötötte a két klub. Ugyanis amikor a hivatalos iratot lefordították, a fordítóprogram a játékos nevét is átírta. Cabezas neve ugyanis spanyolul „fejeket" jelent, így viszont nem a valódi név került a szerződésbe, vagyis a megegyezés érvénytelenné vált.

Ez viszont azt jelenti, hogy Cabezasnak egyelőre várnia kell, hogy más csapathoz kerülhessen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik