Fotó: a Roma-támadónak autóbalesete volt, de Spalletti ment a kórházba

Vágólapra másolva!
2016.09.26. 10:17
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma támadója, Stephan El Shaarawy autóbalesetet szenvedett vasárnap délután.

A baleset akkor történt, amikor a Fáraó becenevű olasz válogatott játékos hazafelé tartott, miután csapatával visszatértek a csapat edzőközpontjába a Torinótól elszenvedett 3–1-es idegenbeli vereség után.

Olasz sajtóhírek szerint El Shaarawy egy Fiat Pandával karambolozott, amelynek sofőrjét kórházba kellett szállítani, míg a futballista sértetlenül szállt ki az autójából. A játékos Audija és a Fiat is súlyosan megrongálódott a balesetben, amelynek okait egyelőre vizsgálják. a Torinótól elszenvedett 3–1-es idegenbeli vereség után.

Olasz sajtóhírek szerint El Shaarawy egy Fiat Pandával karambolozott, amelynek sofőrjét kórházba kellett szállítani, míg a futballista sértetlenül szállt ki az autójából. A játékos Audija és a Fiat is súlyosan megrongálódott a balesetben, amelynek okait egyelőre vizsgálják.

A Twitterre felkerült egy fotó, amelyen az látható, hogy a „farkasok” vezetőedzője, Luciano Spalletti a kórházban meglátogatta a Fiatot vezető idős férfit.





 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik