AS Roma: 21 évesen vissza kell vonulnia a védőnek a szíve miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.26. 09:52
Mindössze 21 évesen be kellett jelentenie a visszavonulását az AS Roma védőjének, Nura Abdullahinak. A nigériai futballista szívproblémái miatt kénytelen feladni az álmát.

Az olasz beszámolók szerint az 1997-es születésű nigériai futballistánál olyan szívproblémát diagnosztizáltak, amellyel lehetetlen lett volna számára, hogy valaha újra pályára lépjen. olyan szívproblémát diagnosztizáltak, amellyel lehetetlen lett volna számára, hogy valaha újra pályára lépjen.

A pályafutását Nigériában, az Abuja FC-nél kezdő futballista 17 évesen költözött Olaszországba, ahol előbb a Speziánál, majd az AS Románál nevelkedett.

21 évesen vissza kell vonulnia Abdullahinak (Fotó: forzaroma.info)
21 évesen vissza kell vonulnia Abdullahinak (Fotó: forzaroma.info)

A fiatal játékost a 2018–2019-es idény kezdetén két évre kölcsönadta a Roma a másodosztályú Perugiának, amelynél be is mutatkozott, ám a szívproblémája miatt csupán három meccsen tudott pályára lépni.

A hírek szerint a Roma így sem engedi el végleg Abdullahit. A terv az, hogy közös megegyezéssel felbontják a szerződését, majd ezt követően a klubnál kap olyan állást, amelyet gond nélkül végezhet a betegsége ellenére is.

A hír néhány órával azt követően érkezett, hogy Faty Papy, a 28 éves, burundi válogatott labdarúgó mérkőzés közben összeesett és elhunyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik