AC Milan: furcsa átigazolással tartanák meg Donnarummát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.25. 09:52
null
Az AC Milannál tényleg mindent bevetnek (Fotó: AFP)
Ahogy azt az AC Milan labdarúgócsapatának minden drukkere tudja már, Gianluigi Donnarumma közölte a klubbal, nem szeretne hosszabbítani, így legkésőbb 2018 nyarán búcsút int Milánónak. A piros-feketék azonban úgy tűnik, nem hagyják ennyiben a dolgot…

Bár úgy tűnt, Donnarumma egyértelmű döntést hozott, a Milannál láthatóan nem szeretnék megkönnyíteni az olasz tehetség dolgát.

Korábban is szó volt már arról, hogy meggyőznék a maradásról a kapust, ám most az is kiderült, mit vetnének be!

A Corriere Dello Sport beszámolója szerint megpróbálnak a milánói kapus érzelmeire hatni, de most nem pénzzel! A terv szerint ugyanis, ha Donnarumma marad, a csapat cserébe szerződteti a kapus testvérét, Antoniót, hogy jobban otthon érezze magát a klubnál.

A szintén kapusként szereplő 26 esztendős játékos jelenleg a görög Aszterasz Tripolisz együttesében véd, de ő is a Milanban nevelkedett, igaz, egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára a Milánóban eltöltött 7 éve alatt.

Donnarumma bátyja egyébként a transfermarkt.de szerint 700 ezer euróért vihető, így a Milannak nem is kéne olyan mélyen a zsebbe nyúlni – kérdés, ennyivel meg lehet-e győzni a kapust, akit már a szurkolók sem marasztalnak olyan lelkesen a nagy bejelentés óta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik