HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.18 21:19 Frissítve: 2015.02.15 02:08

A türelem erény? Ferrara marad a Juve edzője

A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége bizalmáról biztosította Ciro Ferrara vezetőedzőt a hétfői igazgatósági ülésen.

HIRDETÉS
Derűs kilátások? A Juve vezetősége ismét jelezte, bízik Ferrarában (Fotó: Reuters)
Derűs kilátások? A Juve vezetősége ismét jelezte, bízik Ferrarában (Fotó: Reuters)

„Minden rendben" – mondta szűkszavúan az összegyűlt újságíróknak az ülésről távozó szakember, aki alighanem jobban élvezi a vezetők bizalmát, mint a szurkolókét.

„Ferrara nem véletlenül mosolygott, marad a posztján. A vezetőség úgy gondolja, nem ő az oka a csapat gyenge szereplésének" – nyilatkozta az ülésről távozó Roberto Bettega, aki hozzátette: a Juve nem tervez erősítéseket.

„Nem fogunk új játékosokat szerződtetni, várunk a sérültek felépülésére. A mali válogatott kiesett az Afrika-kupáról, így Momo Sissoko már játszhat a Roma ellen."

A játékosok közben szintén bizalmat szavaztak edzőjüknek, Ferrarával együtt akarnak kikeveredni a mély hullámvölgyből.

„Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk" – nyilatkozta Giorgio Chiellini.

„Teljesen normális, hogy kritizálnak minket - mondta a válogatott középhátvéd. – Nem hiszem, hogy a Juventus történelme során volt valaha gyengébb periódusban."

A torinóiak utóbbi tíz bajnokijukból hatot vesztettek el, így már csak az ötödik helyen állnak a Serie A-ban. A védő azonban társai nevében is nyilatkozva közösséget vállalt az edzővel: „Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk."

„Mi mindig megpróbálunk száz százalékot adni, de nem tudunk szabadulni attól, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Nekünk újra keményen kell dolgoznunk, mert nagyon fontos hét vár ránk, szombaton a Romát fogadjuk. Bízunk benne, hogy fel tudjuk éleszteni magunkat, mert különben vége mindennek."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS