HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.18 21:19 Frissítve: 2015.02.15 02:08

A türelem erény? Ferrara marad a Juve edzője

A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége bizalmáról biztosította Ciro Ferrara vezetőedzőt a hétfői igazgatósági ülésen.

HIRDETÉS
Derűs kilátások? A Juve vezetősége ismét jelezte, bízik Ferrarában (Fotó: Reuters)
Derűs kilátások? A Juve vezetősége ismét jelezte, bízik Ferrarában (Fotó: Reuters)

„Minden rendben" – mondta szűkszavúan az összegyűlt újságíróknak az ülésről távozó szakember, aki alighanem jobban élvezi a vezetők bizalmát, mint a szurkolókét.

„Ferrara nem véletlenül mosolygott, marad a posztján. A vezetőség úgy gondolja, nem ő az oka a csapat gyenge szereplésének" – nyilatkozta az ülésről távozó Roberto Bettega, aki hozzátette: a Juve nem tervez erősítéseket.

„Nem fogunk új játékosokat szerződtetni, várunk a sérültek felépülésére. A mali válogatott kiesett az Afrika-kupáról, így Momo Sissoko már játszhat a Roma ellen."

A játékosok közben szintén bizalmat szavaztak edzőjüknek, Ferrarával együtt akarnak kikeveredni a mély hullámvölgyből.

„Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk" – nyilatkozta Giorgio Chiellini.

„Teljesen normális, hogy kritizálnak minket - mondta a válogatott középhátvéd. – Nem hiszem, hogy a Juventus történelme során volt valaha gyengébb periódusban."

A torinóiak utóbbi tíz bajnokijukból hatot vesztettek el, így már csak az ötödik helyen állnak a Serie A-ban. A védő azonban társai nevében is nyilatkozva közösséget vállalt az edzővel: „Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk."

„Mi mindig megpróbálunk száz százalékot adni, de nem tudunk szabadulni attól, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Nekünk újra keményen kell dolgoznunk, mert nagyon fontos hét vár ránk, szombaton a Romát fogadjuk. Bízunk benne, hogy fel tudjuk éleszteni magunkat, mert különben vége mindennek."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS