A türelem erény? Ferrara marad a Juve edzője

Vágólapra másolva!
2010.01.18. 21:19
null
Derűs kilátások? A Juve vezetősége ismét jelezte, bízik Ferrarában (Fotó: Reuters)
A Juventus labdarúgócsapatának vezetősége bizalmáról biztosította Ciro Ferrara vezetőedzőt a hétfői igazgatósági ülésen.

„Minden rendben" – mondta szűkszavúan az összegyűlt újságíróknak az ülésről távozó szakember, aki alighanem jobban élvezi a vezetők bizalmát, mint a szurkolókét.

„Ferrara nem véletlenül mosolygott, marad a posztján. A vezetőség úgy gondolja, nem ő az oka a csapat gyenge szereplésének" – nyilatkozta az ülésről távozó Roberto Bettega, aki hozzátette: a Juve nem tervez erősítéseket.

„Nem fogunk új játékosokat szerződtetni, várunk a sérültek felépülésére. A mali válogatott kiesett az Afrika-kupáról, így Momo Sissoko már játszhat a Roma ellen."

A játékosok közben szintén bizalmat szavaztak edzőjüknek, Ferrarával együtt akarnak kikeveredni a mély hullámvölgyből.

„Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk" – nyilatkozta Giorgio Chiellini.

„Teljesen normális, hogy kritizálnak minket - mondta a válogatott középhátvéd. – Nem hiszem, hogy a Juventus történelme során volt valaha gyengébb periódusban."

A torinóiak utóbbi tíz bajnokijukból hatot vesztettek el, így már csak az ötödik helyen állnak a Serie A-ban. A védő azonban társai nevében is nyilatkozva közösséget vállalt az edzővel: „Mindannyian kiállunk Ferrara mellett, hiszen egy hajóban evezünk."

„Mi mindig megpróbálunk száz százalékot adni, de nem tudunk szabadulni attól, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat. Nekünk újra keményen kell dolgoznunk, mert nagyon fontos hét vár ránk, szombaton a Romát fogadjuk. Bízunk benne, hogy fel tudjuk éleszteni magunkat, mert különben vége mindennek."

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2009/,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik