Roma: El Shaarawy 2025-ig hosszabbított

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.17. 14:23
Az az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Stephan El Shaarawy 2025-ig meghosszabbította a szerződését a csapattal.

2025-ig Rómában marad El Shaarawy (Fotó: asroma.com)
2025-ig Rómában marad El Shaarawy (Fotó: asroma.com)

„Meg szeretném köszönni a klubnak, hogy lehetőséget adtak, hogy itt folytassam a pályafutásomat” – idézte a Roma weboldala El Shaarawyt. – „ A Roma volt számomra mindig is az első számú választás. Itt találtam meg a második családomat, és felelősséget érzek, hogy visszaadjam a szurkolóknak azt a szeretetet, amit mindig is a megadtak nekem. Az évek alatt nagyon összetartó csapattá váltunk, és most tovább kell közösen küzdenünk, hogy elérjük a céljainkat.”

A 29-szeres olasz válogatott csatár 16 évesen a Genoa CFC-nél kezdte profi karrierjét, majd három év múlva az AC Milanhoz igazolt. Ezt követően azonban már a Roma játékosa lett, amelyet 2016 óta – két idény sanghaji kitérőtől eltekintve – erősít.

A római klub színeiben El Shaarawy eddig 231-szer lépett pályára, és összesen 58-szor vette be az ellenfél kapuját, így a csapat történelmének 16. legeredményesebb játékosa jelenleg.

ÍGY JELENTETTE BE A SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁST EL SHAARAWY


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik