Palermo: Balogh felszívódott, a reptér óta nem látták – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 10:21
Az olasz Giornale di Sicilia szerdai számában a Palermóval szóba hozott Balogh Norbert rejtélyes eltűnéséről írt, de a két klub tájékoztatása szerint az átigazolás hivatalos bejelentése már nagyon közel van.

Beszámolójuk szerint a Debreceni VSC támadója vasárnap Veronába utazott (a Hellas Verona otthonában lépett pályára a Palermo), ott találkozott a csapattal, és velük együtt repült vissza Palermóba.

Most jön a rejtélyes rész. A lap azt írja, hogy a landolás után Balogh ügynökével együtt eltűnt a reptérről, és az olasz klub részéről azóta senki sem látta őket. Pedig a keddi hírek már orvosi vizsgálatról és az első közös edzésről szóltak – de hivatalos megerősítés erről azóta nem érkezett.

Szerda délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Palermo, amelyen Manuel Gerolin, a klub sportigazgatója egy mondattal érintette Balogh Norbert ügyét. „Van néhány adminisztratív részlet, ami hiányzik a teljes megegyezéshez. Remélhetőleg minél hamarabb pont kerül az üzlet végére” – nyilatkozta Gerolin, akinek szavai némileg eloszlatják a kételyeket.

A Nemzeti Sport Online szerda délelőtt megkereste a DVSC-t, a klub tájékoztatása szerint nem igazak a helyi sajtó híresztelései, Balogh Norbert Palermóban van, és hamarosan bejelentés lesz a támadó átigazolásával kapcsolatban.

Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke hétfőn arról beszélt, hogy egy angol klub is erősen érdeklődik Balogh Norbert iránt. A szicíliai lap szerint nincs kizárva, hogy ez a mellékszál áll Balogh felszívódása mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik