Serie B: magyar csapattársa is lett a Honvéd volt csatárának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.22. 13:38
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Novarában folytatja pályafutását Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd korábbi támadója, aki legutóbb a szintén a Serie B-ben érdekelt Perugiában játszott.

A rutinos támadó várható klubváltásáról olasz sajtóhírekre hivatkozva már korábban beszámoltunk, igaz, Lanzafame végül mégsem állt légiósnak, hanem maradt Olaszországban.A rutinos támadó várható klubváltásáról olasz sajtóhírekre hivatkozva már korábban beszámoltunk, igaz, Lanzafame végül mégsem állt légiósnak, hanem maradt Olaszországban.

A 28 esztendős támadó 2014 augusztusa óta erősítette a Perugiát, melynek színeiben a jelenlegi szezonban 17 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ám gólt nem szerzett. Az idény elején még alapembernek számított a Serie B-ben szereplő együttesnél, utána azonban kiszorult a kezdőből, többnyire csak csereként jutott szóhoz, míg az előző három meccsen már a keretbe sem került be.

Az ügy hátterében az állhatott, hogy Lanzafame összeveszett Pierpaolo Bisolival, a Perugia vezetőedzőjével, aki új hadrendet alkalmaz a csapatnál, ebben pedig nem jut hely a rutinos csatárnak.

A Budapest Honvédot 2013 tavaszán erősítő Lanzafame az Adorján Krisztiánt is foglalkoztató Novarához szerződött, amely 22 fordulót követően a negyedik helyen áll az olasz másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik