AC Milan: meglepő lépés, a Monaco „csinál helyet” Ibrának?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 13:33
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat az AS Monacóval Stephan El Shaarawy átigazolásáról, az olasz válogatott szélső távozásával pedig megnyílhat az út Zlatan Ibrahimovic szerződtetése előtt.

Az olasz Sky Sports Italia úgy tudja, meglepő lépésre szánta el magát az AC Milan: a piros-feketék megválnak egyik legnagyobb tehetségüktől, a 22 esztendős, 13-szoros olasz válogatott El Shaarawytól.AC Milan: a piros-feketék megválnak egyik legnagyobb tehetségüktől, a 22 esztendős, 13-szoros olasz válogatott El Shaarawytól.

A milánóiak szélsője az AS Monacóban folytathatja pályafutását, miután a két klub „meglepően gyorsan” megállapodott a Sky információi szerint. A játékos a bónuszokkal együtt 20 millió euróért költözhet a hercegségbe, a piros-fehérek az Atlético Madridba távozó Yannick Ferreira-Carrascót pótolnák vele.

A Milan állítólag ezzel a transzferrel szeretne helyet csinálni a Paris Saint-Germain svéd klasszisának, Zlatan Ibrahimovicnak, aki a hírek szerint évi 12 millió eurót szeretne keresni.

Szinisa Mihajlovics együttese Ibra mellett az AS Roma fiatal védőjét, Alessio Romagnolit is megszerezné a nyáron. A gyakran Alessandro Nestához hasonlított hátvéd piaci értékét a transfermarkt.de 8.5 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik