Milan: megegyeztek a Real kapusával, ingyen érkezik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 14:04
Diego Lópezt, a Real Madrid kapusát már csak egy hivatalos bejelentés választja el attól, hogy az AC Milan játékosa legyen.

A spanyol labdarúgó ügynöke megegyezett a milánóiakkal, ahogy korábban a két klub is tette. López hétfőn érkezhet orvosira Milánóba, négy évre ír alá, szezononként 2.5 millió eurós fizetésért.négy évre ír alá, szezononként 2.5 millió eurós fizetésért.

„Diego López nagyon fontos játékosa lesz a csapatunknak, nagy tapasztalatával egyértelműen növeli a keret erősségét” – mondta a Milan honlapjának a születésnapját ünneplő vezetőedző, Filippo Inzaghi.

Érdekesség, hogy Lópezt 2017-ig köti szerződés a királyiakhoz, mégis ingyen érkezhet a Milan együtteséhez, amely a szezon végén teljesítményalapú bónuszokat lesz köteles fizetni.

A játékos és a Milan megegyezését hivatalosan még nem jelentették be, de a Milan Channel Tv-csatorna a Twitteren már köszöntötte a játékost, Adriano Galliani klubigazgató pedig úgy nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportban, hogy 99 százalék a kapus szerződtetése.

A Milan Channel felvétele (Forrás: Reddit)
A Milan Channel felvétele (Forrás: Reddit)

 

Diego López azt követően készül elhagyni a Real Madridot, hogy a BL-címvédő egy hete szerződtette a Levante Costa Rica-i kapusát, Keylor Navast.

További, az AC Milannal kapcsolatos hír, hogy Pablo Armero, az Udinese kolumbiai hátvédje kölcsönben érkezhet – szintén hétfőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik