Milan: Ha Ibra velem lett volna, még most is harcolnánk Jordannel - Gattuso

Vágólapra másolva!
2011.02.23. 12:42
Gennaro Gattuso, az AC Milan olasz játékosa elmondta, úgy érzi, mintha börtönbe zárták volna a Tottenham másodedzőjével, Joe Jordannel történt incidense óta.

„Hibát követtem el, de a tisztelet fontos dolog. Ötmeccses eltiltást kaptam, de olyan érzés, mintha egy hónapra börtönbe zártak volna. Meg szeretném nézni a visszavágót, de azt tanácsolták, hogy ne utazzak el a White Hart Lane-re, mert harminchétezer szurkolók akar pofon vágni. Antonio Cassano azt mondta nekem, »micsoda példát mutattál, én lehetnék a mentorod«. A mottóm, hogy tisztelem azokat, akik engem is tisztelnek. Odamentem Jordanhez a meccs után, aki levette a szemüvegét, és ordítani kezdett nekem. Még szerencse, hogy Zlatan Ibrahimovic nem volt velem az esetnél, mert akkor még most is tartana a harc" – mondta Gattuso.

Mint ismert, a Tottenham által 1–0-ra megnyert BL-találkozót Gattuso az átlagosnál is hevesebb vérmérséklettel játszotta végig, a lefújás után pedig kis híján összeverekedett az angol csapat másodedzőjével, Joe Jordannel. Sárga lapok miatt a Spurs elleni visszavágón amúgy sem léphetne pályára, az UEFA büntetése miatt azonban a Milan következő négy európai kupameccsén sem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik