Luís Fabiano élne élete nagy lehetőségével, és a Milanhoz igazolna

Vágólapra másolva!
2009.07.05. 12:14
A Sevilla játékosa, Luís Fabiano szeretne az AC Milanhoz igazolni. A brazil támadó úgy érzi, kevés hasonló lehetőség adódhat még a pályafutása során, ezért reméli, hogy a két csapat meg tud egyezni az átigazolási összegről.
Luís Fabiano a Milanban folytatná
Fotó: Action Images (archív)
Luís Fabiano a Milanban folytatná
Luís Fabiano a Milanban folytatná
Fotó: Action Images (archív)
Luís Fabiano a Milanban folytatná

Luís Fabiano ügynöke, José Fuentes pénteken úgy nyilatkozott, hogy az AC Milan hivatalos ajánlatot tett a Sevillának a brazil csatárért. Az elmúlt hetekben a Konföderációs Kupán futballozó főszereplő is végre megszólalt az ügylettel kapcsolatban, és elmondta: szeretné a pályafutását az olasz csapatban folytatni.

„Tudom, hogy a Milan tett egy ajánlatot, és szeretném, ha a Sevilla megfontolná – fejtette ki az ABC-nek Fabiano. – Mostanáig megpróbáltam a háttérben maradni, a Milan ugyanis eddig nem keresett meg, ezúttal viszont egy hihetetlen lehetőség kapujában állok.”

Az olasz együttes mindenképpen szeretné megerősíteni a támadóalakzatát, mivel a nyár folyamán már megvált legnagyobb értékétől, a brazil Kakától. Adriano Galliani elnök pedig többször is úgy nyilatkozott, hogy egy klasszis csatár még mindenképpen érkezik a klubhoz.

Korábban a Wolfsburgot erősítő Edin Dzeko és az arsenalos Emmanuel Adebayor neve vetődött föl, mint lehetséges új igazolás. Nemrégiben pedig Luís Fabiano került a képbe.

„Nagyon boldog vagyok a Sevillánál, de be kell látnom, hogy 28 évesen már kevés hasonló esélyem adódhat. A Milan pedig a világ egyik legjobb csapata” – zárta gondolatait a brazil válogatott labdarúgó.

A körbeudvarlás tehát már megvolt – kérdés, lesz-e házasság is a támadó és az AC Milan között? A játékos kivásárlási ára ügynöke szerint 30 millió euró, ennyiért tehát biztosan megszerezheti őt a lombard gárda, amely azért nyilván szeretne alkudni az árból.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik