Fekete Bálint-nap a Milannál: Beckham távozik, Nesta visszavonulhat

Vágólapra másolva!
2009.02.14. 09:44
Az AC Milan szurkolói számára nem indult jól a szerelmesek napjaként számon tartott Bálint-nap (akinek így jobban tetszik: Valentin-nap), a klub ugyanis nem tudott megegyezni David Beckham átigazolásáról a Los Angeles Galaxyval. A középpályásnak március 9-én vissza kell térnie az Egyesült Államokba, ugyanakkor Alessandro Nestáról kiderült, hogy újra megsérült, és a pályafutása is veszélybe került.
Úgy tűnik, Beckham hátat fordít Milánónak
Fotó: Action Images
Úgy tűnik, Beckham hátat fordít Milánónak
Úgy tűnik, Beckham hátat fordít Milánónak
Fotó: Action Images
Úgy tűnik, Beckham hátat fordít Milánónak

Az angol játékos jelenleg kölcsönben van a milánói alakulatnál, a felek azonban nem voltak képesek megegyezni a folytatásról a pénteki határidőig, amelyet az MLS vezetője, Don Garber szabott meg.

„A tárgyalások végeredményeként David a Galaxy játékos marad, várjuk vissza a március 9-i klubrajtja” – nyilatkozta Bruce Arena, a Los Angeles-i klub főigazgatója.

A Milan első, 5 millió euróról szóló ajánlatát egy hete utasította vissza a Galaxy. Az olaszok azóta emelték a tétet, de a Los Angeles által tárgyalási alapként meghatározott 20 millió dolláros összeget így sem érték el, így nem jött létre a megállapodás. Beckhamnek márciusig szóló kölcsönszerződése lejártával vissza kell térnie az Egyesült Államokba, ahová 2012-ig szóló szerződés köti.

Persze a Milan elnökét, Adriano Gallianit ismerve lehet, hogy igaza lesz Apollón nevű kedves olvasónknak, aki a hír kapcsán megjegyezte: nincs ez még lejátszva…

Sajnos azonban úgy tűnik, Alessandro Nesta pályafutása nagyon is le van játszva.

A hét elején még arról számoltunk be, hogy Nesta, aki ebben a szezonban hosszú sérülése miatt még nem lépett pályára, már az első csapattal edz, és az sem kizárt, hogy pályára lép az Inter elleni vasárnapi városi derbin.

Erre az egyik edzésen a játékos rásérült a korábban műtött lábára, így újabb egy hónapot biztosan ki kell hagynia, de az orvosok szerint ezt követően is elég nagy lesz a kockázata az ismételt sérülésnek, így olasz lapok szerint nem kizárt, hogy a világbajnok és kétszeres BL-győztes védőnek 32 évesen vissza kell vonulnia.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik