Az élvonalbeli Reggina Vaskó Tamással erősítene januárban

Vágólapra másolva!
2008.11.27. 21:56
Könnyen lehet, hogy az olasz élvonalban, a Serie A-ban folytatja pályafutását Vaskó Tamás, a másodosztályú Avellino magyar válogatott védője. A jó felépítésű játékosra az a Reggina vetett szemet, amely az Avellinóhoz hasonlóan a kiesés elől menekül.
A Reggina tárt karokkal várja Vaskó Tamást
Fotó: Farkas József (archív)
A Reggina tárt karokkal várja Vaskó Tamást
A Reggina tárt karokkal várja Vaskó Tamást
Fotó: Farkas József (archív)
A Reggina tárt karokkal várja Vaskó Tamást

Olasz lapértesülések szerint a Reggina szemelte ki magának a hórihorgas hátvédet, aki a legutóbbi két Serie B-fordulóban egyaránt eredményes volt.

És bár a Reggina állítólag már a télen vinné Vaskót, nem lesz könnyű dolga, hiszen a második ligában a kiesés ellen küzdő, egyre jobb formába lendülő Avellino aligha akarja elengedni egyik legjobbját.

A klubcsere létrejöttének esélyeit ugyanakkor növeli a két klub közötti jó viszony, Szatmári Lórándot például a Reggina adta kölcsön az Avellinónak.

Vaskó ugyancsak kölcsönjátékosként szerepel a zöld-fehéreknél, a játékjogával az Újpest rendelkezik, így a Regginának a magyar csapattal is meg kell egyeznie, ha meg akarja szerezni a 24 éves védőt, aki korábban Angliában, a Bristol Cityben is légióskodott.

A Reggina jelenleg a 18. helyen áll a húszcsapatos bajnokságban, de mivel ők kapták a legtöbb gólt eddig a szezon során (24), érthetően a védősort erősítenék.

15. FORDULÓ: VASKÓ TAMÁS FEJELTE A PIACENZA ELLENI MECCS ELSŐ GÓLJÁT




14. FORDULÓ: EGYENLÍTŐ FEJES GÓL A BRESCIA ELLENI BAJNOKIN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik