Mancini: Remélem, megnyerjük az olasz Szuperkupát a Roma ellen

Vágólapra másolva!
2008.07.16. 07:54
Címkék
Kedden hivatalosan is bemutatták az olasz bajnok Internazionale új szerzeményét, a Romától érkező Amantino Mancinit. A brazil játékos az első interes sajtótájékoztatóján elmondta, nagy sikereket szeretne elérni új csapatával, és ezek között szerepel a Roma legyőzése is az olasz Szuperkupáért.
Mancini megérkezett az Interhez
Fotó: Imago (archív)
Mancini megérkezett az Interhez
Mancini megérkezett az Interhez
Fotó: Imago (archív)
Mancini megérkezett az Interhez
Mancinit hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatták be az Inter főhadiszállásán, az Angelo Morattiról elnevezett sportközpontban. A Romától érkező brazil futballista négy évre szóló szerződést írt alá az olasz bajnoknál.

Mancini öt év után hagyta ott a fővárosi klubot, így nem csoda, hogy a sajtó munkatársai szerették volna megtudni a szakítás okát.

„Hogy őszinte legyek, az ügynököm menedzseli a pályafutásomat, én nem vettem részt az átigazolás intézésében – hárította el a kérdéseket Mancini. – A lényeg, hogy nagyon örültem neki, amikor megtudtam, hogy az Inter meg akar szerezni, mert egy kiváló csapatról van szó. Az összes többi részletről az ügynökömet kérdezzék!”

A dél-amerikai szélső középpályás – aki csatárposzton is bevethető – az első tétmérkőzését éppen a Roma ellen játszhatja majd az Interben. Mancini nem „kímélné” korábbi együttesét.

„Nagyszerű és fontos meccs lesz a Roma elleni Szuperkupa-nérkőzés. Nagyon remélem, hogy jól fogunk játszani, és nyerünk. Nagyon szeretnénk elhódítani az olasz Szuperkupát” – mondta Mancini.

A brazil játékosnak eddig nem lehetett panasza az Interre: a milánóiak ellen lőtte a legtöbb gólt idáig.

„Az Inter szerencsét hozott nekem, amikor a Romában játszottam. Remélem, most még több sikert hoz számomra a milánói csapat” – tette hozzá.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik