Továbbra sem tudni, hogy Mancini marad-e az Internél

Vágólapra másolva!
2008.05.26. 19:12
A fekete-kékek vezetőedzője idén a harmadik olasz bajnoki címét gyűjtötte be sorozatban a csapattal. A siker ellenére kétséges, hogy marad-e a milánói gárda élén, hiszen a Liverpool elleni Bajnokok Ligája vereség utáni nyilatkozatában elmondta, lehet, hogy az idény végén távozik az Intertől. Portugál lapinformációk szerint Mancini a Chelsea-hez tart, az Internél ezzel szemben úgy tudják marad a tréner.
Úgy tűnik, még nem tudott dönteni a jövőjéről Mancini
Fotó: Action Images (archív)
Úgy tűnik, még nem tudott dönteni a jövőjéről Mancini
Úgy tűnik, még nem tudott dönteni a jövőjéről Mancini
Fotó: Action Images (archív)
Úgy tűnik, még nem tudott dönteni a jövőjéről Mancini

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a portugál sportnapilap, az A Bola értesülései szerint José Mourinho, a Chelsea ex-menedzsere már szóban megegyezett az olasz klubbal, és csupán a szerződés hivatalos aláírása választja el attól, hogy átvegye a csapat irányítását. Ráadásul a lap szerint Roberto Mancini pedig éppen Mourinho előző csapatának, a Chelsea-nek lesz az edzője a következő idénytől.

Ugyanakkor az Internazionale elnöke, Massimo Moratti kijelentette, hogy nem fogják sürgetni Roberto Mancinit, időt adnak a szakembernek, hogy nyugodt körülmények között tudjon dönteni a jövőjéről.

„Nem szándékoztam a közeljövőben még pontot tenni az ügy végére. Nem szeretném sürgetni Mancinit” – nyilatkozta Moratti a milánói székhelyű Montecarlo rádiónak.

Tovább bonyolítja az ügyet egy harmadik vélemény. Az olasz edző ügynökének kijelentése szerint ugyanis Mancini úgy döntött, hogy a következő idényben is az Internél szeretne dolgozni.

„Roberto nagyon boldog Milánóban, ráadásul négyéves szerződése van a klubbal. Harmadik bajnokságát nyerte sorozatban, és jövőre Bajnokok Ligáját szeretne nyerni a fekete-kékekkel” – nyilatkozta Giorgio De Giorgis.

„Egyszerűen nem igazak a hírek, melyek szerint Mancini kapcsolatban áll a Chelsea-vel” – zárta szavait az edző ügynöke.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik