A „százados” Julio Cruz az AC Milan ellen növelné góljai számát

Vágólapra másolva!
2008.04.28. 12:45
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Internazionale csapatának játékosa, Julio Ricardo Cruz a vasárnapi Cagliari elleni derbin pályafutása századik olasz bajnoki gólját szerezte. A csatár azonban nem pihen, és az AC Milan ellen tovább szeretné növelni találatainak számát.
Julio Cruz a hét végén jubilált
Fotó: Reuters
Julio Cruz a hét végén jubilált
Julio Cruz a hét végén jubilált
Fotó: Reuters
Julio Cruz a hét végén jubilált

Julio Ricardo Cruz gólt lőtt a Cagliari elleni – egyébként 2-1-re megnyert – bajnokin betalált az ellenfél hálójába. Az argentin játékos fejese egyben jubileumi találatnak is számít, ez volt ugyanis a csatár századik találata a Serie A-ban.

„Csakis örömöt okozhat egy játékos számára, ha mérföldkövet jelentő találatot ér el, főleg azért mert egyáltalán nem könnyű Olaszországban játszani” – értékelt Cruz a Cagliari elleni bajnokit követően.

„Mert bármit is mond néhány ember külföldön, ez a legjobb és leglenyűgözőbb liga a világon”.

„Hogy melyik a kedvenc találatom? Mindegyik boldoggá tett, de egyre különösen emlékszem, arra, amit a szabadrúgásból szereztem a Juventus ellen” – tette hozzá az argentin csatár.

Cruz azért optimistán megjegyezte, hogy nem akar „beragadni” száznál, és szeretné mihamarabb megszerezni a 101. gólját is. Méghozzá a hét végi AC Milan elleni városi rangadón, amely után az Inter akár már bajnok is lehet.

VIDEÓ – CRUZ KEDVENC GÓLJA (A JUVENTUS ELLEN)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik