Adriano szerint minden adott, hogy visszatérjen az Interhez

Vágólapra másolva!
2008.01.21. 11:51
Az olasz bajnoki címvédő Inter játékosa, Adriano rövidesen visszatérne Milánóba, jelenleg ugyanis a brazil Sao Paolóban játszik kölcsönben. A korábban drogproblémákkal és depresszióval küzdő klasszis kijelentette, készen áll arra, hogy újra segítse a Nerazzurrikat, és együtt tudna működni az együttes szakvezetőjével, Roberto Mancinivel, akivel még az előző szezon közben különbözött össze.
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
Adriano újra felhúzná az Inter mezét
Adriano újra felhúzná az Inter mezét

„Beismerem, hogy én vagyok a hibás a kialakult helyzetért” – beszélt őszintén Adriano a Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak.

„Múlt nyáron új fejezetet nyitottam az életemben. Azóta újra keményen dolgozom, és mindent megteszek a csapatba visszakerülés érdekében.”

„Attól függetlenül, hogy főleg miattam alakultak így a dolgok, Mancini szavazhatott volna nekem egy kicsivel több bizalmat. Miután összerúgtuk a port, csak kétszer vagy háromszor tett be a csapatba, majd végleg kirakott a keretből” – kesergett a brazil.

„Kérdeztem a mestert, miért teszi ezt velem, de nem válaszolt semmit. Természetesen az is belejátszhatott a döntésébe, hogy az Interben nagyon jó támadók vannak, de meg fogom neki mutatni, hogy van helyem ebben a csapatban.”

Adrianót mostanában többen hírbe hozták a Milannal, és nem is titkolta a támadó, hogy szimpatikus számára a városi rivális:

„Bárki boldog lenne ezen a Földön, ha felhúzhatná a Rossonerik mezét. Én sem vagyok kivétel ez alól.”

Adriano a nyárig szerepel kölcsönben a Sao Paolónál, a szerződés lejárta után pedig minden bizonnyal visszatér az Interhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik