Mancini nem akarja elhagyni a „farkasokat”, inkább menedzsert vált

Vágólapra másolva!
2008.01.11. 17:53
Amantino Mancini nem akarja elhagyni az AS Roma labdarúgócsapatát, noha nemrég sikertelenül szakadtak félbe a tárgyalások a 2009-ig szóló szerződés meghosszabbításáról. A napokban menedzsert váltó brazil szélsőt Európa számos klubja szívesen látná, de őt az sem zavarja, hogy a római klub még miatta sem hajlandó módosítani a fizetések terén alkalmazott „politikáján”.
Amnatino Mancini gólöröme
Amnatino Mancini gólöröme
Amnatino Mancini gólöröme
Amnatino Mancini gólöröme

Média-beszámoló szerint az anyagi kérdés miatt zárultak le a megbeszélések, az AS Roma ugyanis jelenleg nem tud és nem is akar magasabb bért fizetni Mancininek az új kontraktusban. A 27 éves klasszis azonban nem sértődött meg, inkább lépést tett a helyzet megoldásáért, „lecserélte” eddigi ügynökét, Gilmar Velozt.

„Nincs semmilyen problémám a klubbal” – jelentette ki Mancini.

A válogatott játékos azt reméli, hogy új ügynöke, Alessandro Luci eléri, hogy újrakezdjék a tárgyalásokat a hosszabbításról.

„Őszinte és baráti a viszonyom a klubbal. Nem állapodtunk meg a szerződésem meghosszabbításáról, de ilyen dolgok előfordulnak. Nincs kétségem, hamarosan megpróbálunk egyezségre jutni. Azt kívánom, hogy maradhassak a csapatnál” – szögezte le Mancini.

A rendkívül technikás brazil szélső 2002-ben igazolt az Atletico Mineirótól az AS Romához, amelyben régóta kulcsembernek számít. Nem véletlen, hogy a közelmúltbeli tárgyalási „kudarc” után hírbe hozták a Liverpool FC-vel, a Manchester Cityvel és az Olympique Lyonnal.

MANCINI VARÁZSOL AZ OLMYPIQUE LYON ELLENI BL-NYOLCADDÖNTŐBEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik