Az AC Milannál újra van kapusügy: Didát Sebastian Frey pótolhatná

Vágólapra másolva!
2007.12.27. 17:38
A csütörtöki Gazzetta dello Sport szerint a BL-győztes olasz AC Milan egyesületénél lassan betelhet a pohár, és a vezetők szélnek ereszthetik a szenzációs bravúrokra, és gyermeteg hibákra egyaránt képes brazil válogatott hálóőrt, Didát. Az olasz sportlap már azt is tudni véli, hogy a piros-feketéknél célkeresztbe került a Fiorentinában idén is nagy formában védő, de a francia válogatottban Raymond Domenech bizalmát nemigen élvező Sebastian Frey, ő lehet az utód.
Dida nem tűnik hosszútávú megoldásnak a Milan kapujában; Frey az lehetne
Dida nem tűnik hosszútávú megoldásnak a Milan kapujában; Frey az lehetne
Dida nem tűnik hosszútávú megoldásnak a Milan kapujában; Frey az lehetne
Dida nem tűnik hosszútávú megoldásnak a Milan kapujában; Frey az lehetne

Néhány nappal ezelőtt a milánói együttes egyik szószólója, a friss aranylabdás Kaká váltig állította, a csapat egy emberként áll a kapus mögött.

A legújabb pletykák szerint azonban a milánói derbin mutatott hatalmas bakija – amely után Cambiasso győztes gólt szerzett – nemcsak a pontszerzésbe került, hanem csapattársai bizalmába is.

2006 nyarán pedig a rossonerik elébe mehettek volna az újra és újra felmerülő találgatásoknak, ha megszerzik a másodosztályba száműzött világbajnok hálóőrt, Gigi Buffont a Juventustól.

Silvio Berlusconi elnök ellenben akkor nem adta az áldását a transzferre, pedig már csak az ő ámenje hiányzott a világklasszis leigazolásához.

Nem vitás, a Milan januárban körül fog nézni az átigazolási piacon, legfőbb célpontjuk pedig a Fiorentina egyik legnagyobb "kincse", a francia kapus Sebastien Frey lehet.

Ha nem is vehető készpénznek a téli kapusigazolás, a nyáron szinte elkerülhetetlen lesz az erősítés ezen a poszton Carlo Ancelottiék számára, s Frey az egyik legjobb választás lehet Olaszországból.

A buddhista vallású kapus káprázatos védéseket mutatott be ebben az idényben a lilák mezében.

Igaz, a francia válogatottban Ukrajna ellen éppen az ő hibája miatt vesztett két pontot a gall csapat, amely ezzel együtt is a második helyen tudott végezni csoportjában, és kvalifikálta magát a 2008-as Eb-re.

DIDA BAKIK (VÁLOGATÁS)


DIDA HATALMAS HIBÁJA AZ INTER ELLENI VÁROSI DERBIN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik