Alessandro Del Piero ismét szerepelne az olasz válogatottban

Vágólapra másolva!
2007.11.26. 15:15
Alessandro Del Piero vasárnap lőtt két gólját követően jelezte: ha Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya igényt tart szolgálataira, szívesen magára húzná ismételten a címeres mezt - akár az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon is.
Del Piero szerepelne hazája válogatottjában az Eb-n
Reuters
Del Piero szerepelne hazája válogatottjában az Eb-n
Del Piero szerepelne hazája válogatottjában az Eb-n
Reuters
Del Piero szerepelne hazája válogatottjában az Eb-n

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
"A meccs előtt azt mondtam, kétszer betalálok" - vázolta jóstehetségét a Palermo elleni győzelemből két góljával oroszlánrészt vállaló Alessandro Del Piero. A Juventus a hétvégén hazai pályán 5-0-ra győzte le a többre hivatott Palermo gárdáját, a sikert követően pedig Del Piero megemlítette: ismét szerepelne az olasz válogatottban.

"Soha sem vesztettem el az önbizalmamat. Nagyszerű fizikai állapotban vagyok, s a gyermekem születése óta rendkívül boldog időszakot élek" - adott magyarázatot kiváló teljesítményére a 33 éves játékos.

Az olasz válogatott számára sokáig rezgett a léc az Európa-bajnoki selejtezők B csoportjában. Végül a Donadoni álltal dirigált csapat Skóciában aratott 2-1-es győzelmével biztosította helyét a kontinensviadalon. A Juve mellett még a másodosztályban is kitartó támadó pedig szeretne szerepelni a 2008-as tornán.

"Remélem, hogy meggyőzöm Donadonit. Tudom, hogy figyel engem, mint ahogy figyel másokat is. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb belátása szerint fog dönteni"

A Palermo elleni derbit követően az olasz játékos természetesen Raffaele Palladinóval folytatott "párbeszédéről" is szót ejtett. Mint ismeretes: Del Piero egy-két keresetlen szóval fejezte ki nemtetszését csapattársa pályán nyújtott teljesítményét illetően.

"Néha a pályán kiabálunk különböző dolgokat, de nagyon gyorsan meg szoktuk oldani a nézeteltéréseket" - értékelte tömören a történteket a válogatottba visszatérni kívánó csatár.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik