Tiago Mendes akár már a télen elhagyhatja a Juventus csapatát

Vágólapra másolva!
2007.10.19. 16:09
A portugál Tiago Mendes napjai az olasz bajnokságban szereplő Juventus csapatában meg vannak számlálva, miután a kiváló középpályás kijelentette: nem érzi jól magát jelenlegi klubjában. A játékos nyáron igazolt Olaszországba, ám úgy tűnik nem fér bele Claudio Ranieri elképzeléseibe.
Tiago Lyonban még húzóembernek számított
Tiago Lyonban még húzóembernek számított
Tiago Lyonban még húzóembernek számított
Tiago Lyonban még húzóembernek számított

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Könnyen elképzelhető, hogy Tiago Mendes és a Juventus útjai a januári átigazolási szezonban különválnak. A portugál játékos jelen pillanatban elégedetlen az olasz óriásnál betöltött szerepével. Úgy tűnik az egykori Chelsea-játékos nem illeszkedik a Juve vezetőedzőjének, Claudio Ranierinek elképzeléseibe.

"Ha a dolgok nem változnak, januuárban elhagyom a klubot" - nyilatkozott egyértelműen a helyzetéről Tiago.

"Beszéltem Ranierivel, és mondtam neki, hogy nem vagyok boldog, mert ez nem az amiért idejöttem" - folytatta csalódottan a 26 éves játékos.

Való igaz, a portugál játékos ez idáig nem váltotta be a leigazolásához fűzött reményeket. Tiago nem igazából passzol a Juve jelenlegi játékához, ráadásul a szurkolók is nemtetszésüket fejezték ki a játékos gyenge formája miatt.

A középpályás elmondta: óriási csalódás számára az Olaszországban eltöltött időszak, s nagyon nehéznek értékeli helyzetét. Tiago nincs kibékülve azzal a ténnyel, hogy bár ő teljesen egészséges, Ranieri mégis inkább más játékosoknak szavaz bizalmat.

A Juventus a hétvégén a Genoa csapatával mérkőzik meg, nagy valószínűséggel Tiagóval - a kispadon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik