Mutu kellene a Real Madridnak, ám ő nem akarja elhagyni Firenzét

Vágólapra másolva!
2007.10.15. 15:49
Olasz lapértesülések szerint a spanyol-bajnokság élvonalában szereplő Real Madrid csapata kész lenne akár 12 millió eurót is áldozni a Fiorentina csatáráért, Adrian Mutuért. A román válogatott játékos azonban kijelentette: nagyon jól érzi magát Olaszországban és esze ágában sincs eligazolni Firenzéből.
Adrian Mutu a hétvégén a román színekért harcolt
Reuters
Adrian Mutu a hétvégén a román színekért harcolt
Adrian Mutu a hétvégén a román színekért harcolt
Reuters
Adrian Mutu a hétvégén a román színekért harcolt

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A 28 éves Adrian Mutu nehéz időszakon van túl, mostanra azonban úgy tűnik rendeződött élete, és ismét remek formában futballozik. Mutu öt gólnál jár idén a bajnokságban, s a szakértők az egyik legjobb csatárnak tartják a Serie A-ban.

Nem csoda hát, hogy az egykoron kábítószerproblémákkal küzdő támadó felkeltete a Real Madrid érdeklődését is. Legalább is ezt állítja a Sport.es internetes oldal.

A weblab információi szerint az előző szezon spanyol bajnoka nem sajnálna akár 12 millió eurót sem a 28 éves csatár megvásárlására. Emellett a "királyi gárda" attól sem riadna vissza, hogy megduplázza Mutu fizetését. Úgy tűnik azonban, hogy a pénz nem minden, a román játékos szívesebben maradna jelenlegi klubjánál.

"Igazi családra találtam Firenzében, olyan érzésem van mintha otthon lennék" - nyilatkozta az egykori Chelsea-játékos.

"Nagyon jól megvagyok a játékostársaimmal, és a város hangulata is nagyon megérint engem."

"Jelen pillanatban nagyon jól érzem magam, és nem akarok elmenni sehova" - fogalmazott végül tömören és lényegre törően a román játékos.

Persze nem csak a Madrid az egyetlen csapat, amely szeretné soraiban tudni Mutut. állítólag a Manchester City és a Lyon sem zárkózna el a lehetséges üzlet elöl. Az AC Milan pedig Ronaldo bizonytalan jövője miatt kacérkodik a támadóval.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik